2020-02-12

2020-02-12_14:07:25 Tarina lepakosta

Suomalainen arkkitehti, sveitsiläinen lääkäri, amerikkalainen turisti ja kiinalainen kauppias olivat retkellä luolassa Jiuxianzhenin vuoristoalueella. Sisäänkäynnin luona he kohtasivat lepakon:
 
Suomalainen arkkitehti tuumasi: jos täällä on lepakoita, kannattaa huomata, että he muodostavat oman arkkitehtuurillisesti järjestäytyneen yhteiskunnan tänne vuoren sisään.
 
Amerikkalainen turisti mietti: jos vain onnistun hivuttautumaan tuon lepakon viereen ja otan älypuhelimellani selfien sen kanssa ilman, että se puree minua, saan Instagramissa varmaan tuhat peukutusta.
 
Sveitsiläinen lääkäri mietti: onneksi tuo lepakko pysyy minusta kaukana, työpaikalla WHO:ssa Genevessä pidetään minuun varmaan etäisyyttä jos sanon, että kävin Kiinassa katsomassa villejä lepakoita.
 
Kiinalainen kauppias mietti: jos löydän täältä 500 lepakkoa lisää, saan 10 000 juania, kun myyn ne kaikki Wuhanin ruokamarkkinoilla.
 
Lepakko vilkaisi puoliavoimista silmistään neljää vierasta ja mietti: ei lepakkoheimon parantajat varmaan ymmärrä, miten rasittavaa on niillä flunssaisilla lepakoilla, joiden pitää jäädä nukkumaan valoisaan aikaan raittiiseen ilmaan.

Taneli_Poutvaara - 13:05:50 @ 2020, Luonto, Poikkeustila, Ravinto ja juomat, Ympäristö | Lisää kommentti