Suunnittelutoimisto Poutvaara - Design Bureau Poutvaara
Taneli Poutvaara

Kirjoitettua

Kirjoitettua palsta alkoi joulukuussa 2015 ja on keskittynyt arkkitehtuuriin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Sen 280. kirjoitus julkaistiin 2.11.2022. Viimeaikaiset aiheet ovat keskittyneet suunnitteluohjelmistoihin ja arkkitehtuuriin.

 

"Kirjoitettua" column, "Written" in Finnish, started in December 2015 and it is focused in architecture and current topics. The 280th writing was published 2.11.2022. Recent subjects are related to design programs and architecture.
2021-05-20

2021-05-20_10:02:00 Poikkeustila maailmalla XXXVII

IC-tilasto_165m_C.jpgMaailmalla todetaan 165 miljoonaa IC-tautitapausta tänään torstaina. Kehityksessä on havaittavissa vain vähäisiä muutoksia. Lisäksi epävarmuustekijänä on, että tuntemattomia sairaustapauksia voi olla moninkertainen määrä, mutta tätä ei voida tilastoida, koska tapauksia ei tiedetä.

Seuraavaan tilannepäivitykseen voi kulua hieman enemmän aikaa sivustoon vaikuttavien huoltotoimien vuoksi.

IC-tilasto_165m_DC.jpgIC-tilasto_165m_D.jpg

Taneli_Poutvaara - 09:01:55 | Lisää kommentti
Minulla on itsenäiset tekijänoikeudet ”Kirjoitettua” -kirjoituksiin ja niiden kuviin. Halutessasi julkaista sisältöä, viitata siihen tai lainata sitä, voit hakea lupaa kirjallisella hakemuksella. Viittauksissa yksityiskohtia ei saa irrottaa asiayhteydestä eikä vääristää.

 


I have independent copyrights for the writings in the “Kirjoitettua” -writings and the illustrations. If you wish to publish the contents, refer to it or quote it, you can apply for a license with a written application. In reference the details should not be separated from the context nor distorted.