Suunnittelutoimisto Poutvaara - Design Bureau Poutvaara
Taneli Poutvaara

Kirjoitettua

Kirjoitettua palsta alkoi joulukuussa 2015 ja on keskittynyt arkkitehtuuriin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Sen 280. kirjoitus julkaistiin 2.11.2022. Viimeaikaiset aiheet ovat keskittyneet suunnitteluohjelmistoihin ja arkkitehtuuriin.

 

"Kirjoitettua" column, "Written" in Finnish, started in December 2015 and it is focused in architecture and current topics. The 280th writing was published 2.11.2022. Recent subjects are related to design programs and architecture.
2020-03-14

2020-03-14_15:20:30 Työpaikat kiinni – ketkä jaksavat?

Nykyajan lyhyttempoisessa maailmassa monia varmaan ahdistaa se, että on jäätävä kotiin ja tehtävä töitä etänä ja lopetettava ihmisten tapaaminen ja menot. Tämä on nimenomaan se, miten tulisi toimia. Modernit viestintäteknologiat ja yhteiskunnan uudet palvelut mahdollistavat tämän toimintatavan.
 
Työpaikkojen, koulujen ja oppilaitosten sulkeminen on juuri nyt järkevää, ja siitä ei muodostu yhteiskunnalle ongelmia, kun valikoivat lapsiperhepalvelut tarjotaan niille, joiden tulee tehdä yhteiskunnan kannalta kriittistä työtä ja olemaan poissa kotoa.
 
Euroopan sulkeminen edellyttää käytännössä usean kuukauden ajan kestävää poikkeustilaa ja vastaavia ratkaisuja. Itselleni tämän tasoinen päätös on perustodellisuutta ja on vastannut omia valmiuksiani. Tietenkin asia tulee siltä kannalta yllätyksenä, että vastaavaan on varauduttu jo vuosikymmeniä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun tämä toteutuu tässä laajuudessa. Eurooppalaisen poliittisen päätöksenteon kulkiessa jäljessä, ovat vastuulliset kansalaiset jo viikkoja sitten päätyneet odottamaan poikkeustilaa.

Taneli_Poutvaara - 14:20:00 @ 2020, Asia lyhyt, Poikkeustila, Suomen politiikka | Lisää kommentti

Lisää kommentti

Täydennä alapuolinen lomake kommenttisi lisäykseen.

Automaattisen roskasisällön vähentämiseksi tämä toiminto on suojattu captchalla.

Tämä edellyttää kolmannen osapuolen toimittajan, Googlen, sisällön lataamista ja evästeiden tallentamista.

Minulla on itsenäiset tekijänoikeudet ”Kirjoitettua” -kirjoituksiin ja niiden kuviin. Halutessasi julkaista sisältöä, viitata siihen tai lainata sitä, voit hakea lupaa kirjallisella hakemuksella. Viittauksissa yksityiskohtia ei saa irrottaa asiayhteydestä eikä vääristää.

 


I have independent copyrights for the writings in the “Kirjoitettua” -writings and the illustrations. If you wish to publish the contents, refer to it or quote it, you can apply for a license with a written application. In reference the details should not be separated from the context nor distorted.