Suunnittelutoimisto Poutvaara - Design Bureau Poutvaara
Taneli Poutvaara

Kirjoitettua

Kirjoitettua palsta alkoi joulukuussa 2015 ja on keskittynyt arkkitehtuuriin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Sen 280. kirjoitus julkaistiin 2.11.2022. Viimeaikaiset aiheet ovat keskittyneet suunnitteluohjelmistoihin ja arkkitehtuuriin.

 

"Kirjoitettua" column, "Written" in Finnish, started in December 2015 and it is focused in architecture and current topics. The 280th writing was published 2.11.2022. Recent subjects are related to design programs and architecture.
2019-10-31

2016-11-15_16:04:50 Taidetta Helsingissä 11/2016

Helsingissä on aina kymmeniä näyttelyjä museoissa ja gallerioissa. Tällä hetkellä mielestäni parhaimmat näyttelyt ovat Ateneumissa ja Designmuseossa.

Designmuseossa on esillä Kirsti Rantasen tekstiiliveistoksia 5. maaliskuuta saakka.

Ateneumissa on esillä Amedeo Modigliani 5. helmikuuta saakka. Ateneumin kotimainen näyttely on Suomen taiteen tarina, joka on harvinaisesti monivuotinen, se on vuoden 2020 loppuun saakka.

Ateneum.jpg

Ateneum on Suomen kansallisesti tärkein museo.

 

Helsingin muista näyttelyistä samassa yhteydessä maininnan arvoinen on Sinebrychoffin taidemuseon Ikonitaiteen näyttely, joka on esillä 30. huhtikuuta saakka. Näyttelyn vanhimmat ikonit ovat 1500-luvulta ja suuri osa on kotimaisista kokoelmista.

Taneli_Poutvaara - 17:19:27 @ 2016, Helsinki, Taide | Lisää kommentti

Lisää kommentti

Täydennä alapuolinen lomake kommenttisi lisäykseen.

Automaattisen roskasisällön vähentämiseksi tämä toiminto on suojattu captchalla.

Tämä edellyttää kolmannen osapuolen toimittajan, Googlen, sisällön lataamista ja evästeiden tallentamista.

Minulla on itsenäiset tekijänoikeudet ”Kirjoitettua” -kirjoituksiin ja niiden kuviin. Halutessasi julkaista sisältöä, viitata siihen tai lainata sitä, voit hakea lupaa kirjallisella hakemuksella. Viittauksissa yksityiskohtia ei saa irrottaa asiayhteydestä eikä vääristää.

 


I have independent copyrights for the writings in the “Kirjoitettua” -writings and the illustrations. If you wish to publish the contents, refer to it or quote it, you can apply for a license with a written application. In reference the details should not be separated from the context nor distorted.