Suunnittelutoimisto Poutvaara - Design Bureau Poutvaara
Taneli Poutvaara

Kirjoitettua

Aloitin kirjoitusten julkaisemisen 18.12.2015 keskittyen aluksi blogi -muotoiseen kirjalliseen esittämiseen. Vanhat 185 kirjoitusta siirrettiin uuteen graafiseen pohjaan lokakuussa 2019 ja alkuperäinen julkaisuajankohta on mainittu otsikossa. Osa kirjoituksista on enemmänkin esseitä, itsenäisesti julkaistuja tutkimuksia tai itsenäistä journalismia. Tästä syystä uusi nimi on ”Kirjoitettua”, ollen pääasiassa suomenkielinen. Julkaisin 250. artikkelin 2020-12-17.

 

I started publishing writings in 18.12.2015 with focusing at the beginning in blog -format written representation. The old 185 writings were transferred to the new base in October 2019 and the original publication time is mentioned in the heading. Part of the writings are more like essays, independently written research papers or independent journalism. This is why the new name is “Kirjoitettua” translated as “Written”, being mainly in Finnish language. I published 250th article on 2020-12-17.
2019-10-30

2016-02-22_17:40:01 Neljä reseptiä

Tässä lyhyessä päivityksessä esittelen neljä suhteellisen helppoa kotiruokareseptiä.

Uunijuurekset

Uunissa haudutetaan palsternakkaa, porkkanaa, bataattia, perunaa ja sipulia öljyn ja mausteiden kera folioidussa vuoassa.

Valmistusaika tunti.

Juurekset.jpg

Parsa-peruna-aterian voi valmistaa höyryttämällä kerroskattilassa ja tarjota suolan ja oliiviöljyn kanssa.

Valmistusaika 45 minuuttia.

PerunaParsa.jpg

Sushi-ateria
 
Marketeista löytyvillä sushi-tarvikkeilla voi tehdä kurkku- ja lohi-sushia. Sushi on ehkä tunnetuin japanilainen ruokalaji, jopa niin yleinen, että Helsingissä on kymmeniä sushi-ravintoloita, mutta sen valmistaminen onnistuu myös kotiruokana.
 
Valmistusaika tunti.

Sushi.jpg

Ituateria

Monen päivän valmistusajan vaativat idut ovat suoraan tarjottavia, mutta laittaminen edellyttää huolellisuutta. Kuvassa yleisiä mung-ituja ja harvinaisia sango-ituja.

Valmistusaika: liotus puoli vuorokautta, idätys puoli - kaksi päivää (kesto huuhteluineen on noin 15 minuuttia päivää kohden).

Itukuva.jpg

Taneli_Poutvaara - 09:33:06 @ 2016, Asia lyhyt, Ravinto ja juomat | Lisää kommentti
Minulla on itsenäiset tekijänoikeudet ”Kirjoitettua” -kirjoituksiin ja niiden kuviin. Halutessasi julkaista sisältöä, viitata siihen tai lainata sitä, voit hakea lupaa kirjallisella hakemuksella. Viittauksissa yksityiskohtia ei saa irrottaa asiayhteydestä eikä vääristää.

 


I have independent copyrights for the writings in the “Kirjoitettua” -writings and the illustrations. If you wish to publish the contents, refer to it or quote it, you can apply for a license with a written application. In reference the details should not be separated from the context nor distorted.