2020-03-14

2020-03-14_15:20:30 Työpaikat kiinni – ketkä jaksavat?

Nykyajan lyhyttempoisessa maailmassa monia varmaan ahdistaa se, että on jäätävä kotiin ja tehtävä töitä etänä ja lopetettava ihmisten tapaaminen ja menot. Tämä on nimenomaan se, miten tulisi toimia. Modernit viestintäteknologiat ja yhteiskunnan uudet palvelut mahdollistavat tämän toimintatavan.
 
Työpaikkojen, koulujen ja oppilaitosten sulkeminen on juuri nyt järkevää, ja siitä ei muodostu yhteiskunnalle ongelmia, kun valikoivat lapsiperhepalvelut tarjotaan niille, joiden tulee tehdä yhteiskunnan kannalta kriittistä työtä ja olemaan poissa kotoa.
 
Euroopan sulkeminen edellyttää käytännössä usean kuukauden ajan kestävää poikkeustilaa ja vastaavia ratkaisuja. Itselleni tämän tasoinen päätös on perustodellisuutta ja on vastannut omia valmiuksiani. Tietenkin asia tulee siltä kannalta yllätyksenä, että vastaavaan on varauduttu jo vuosikymmeniä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun tämä toteutuu tässä laajuudessa. Eurooppalaisen poliittisen päätöksenteon kulkiessa jäljessä, ovat vastuulliset kansalaiset jo viikkoja sitten päätyneet odottamaan poikkeustilaa.

Taneli_Poutvaara - 14:20:00 @ 2020, Asia lyhyt, Poikkeustila, Suomen politiikka | Lisää kommentti

Lisää kommentti

Täydennä alapuolinen lomake kommenttisi lisäykseen.