2020-01-06

2020-01-06_11:55:03 Poutvaara julkaisee

Manuals.jpg

 
Suunnittelutoimisto Poutvaaran kirjapainosta valmistui kaksi uutta käsikirjaa. Ne ovat vaikeaselkoista luettavaa – ei huolta, niitä ei ole saatavissa yleisinä julkaisuina!
 
Jos olet etsimässä suunnitteluapua jollekin Finavian 21:lle suomalaiselle lentoasemalle tai kansainväliselle lentoasemalle ulkomaille, olisivat käsikirjat minulle hyödyllinen lisäapu konsultaatiopalvelujen tarjoamisessa ja selkeyttäisivät yhteistyötä. Jos sinulla olisi esimerkiksi käynnissä arkkitehtuurikilpailu tai suunnittelutilaus uudesta lentokentästä jonnekin ulkomaille, olisi minulla siihen sopivaa apua.
 
Heinäkuusta vuodenvaihteeseen työn alla olleet käsikirjat soveltuvat siis lentokenttien konsultointiin, mutta toisesta käsikirjasta olisi hyötyä myös tavallisessa arkkitehtuurisuunnittelussa, jossa tehdään muutakin suunnittelua kuin pelkkää rakenne- tai rakennusmallinnusta, esimerkiksi suunnitellaan ympäristöä tai julkisia rakennuksia. Kyseessä ei ole kuitenkaan pelkät käsikirjat, joissa on ohjeita suunnittelusta, vaan ohjeita niihin liittyvien tuhansien mittakaavallisten tiedostojen tietokantojen käyttöön. Ensisijaisesti kuitenkin – kyse on omasta tarjolla olevasta suunnitteluosaamisestani.

Taneli_Poutvaara - 10:54:07 @ 2020, Arkkitehtuuri, Eurooppa, Liikenne, Suunnittelutoimisto Poutvaara, USA | Lisää kommentti